Skip to main content

Up-to-date, effectieve en op maat gemaakte therapie rondom stotteren en broddelen

Bij Stottercentrum Noord wordt gespecialiseerde logopedische zorg gegeven aan mensen die stotteren en/of broddelen. Omdat het stotteren bij iedere persoon zich op een andere manier uit en er veel verschillende factoren een rol kunnen spelen is de behandeling van stotteren niet eenvoudig. Door de brede opleiding, goed inzicht in de problematiek van stotteren en broddelen, en de uitgebreide ervaringen zijn stottertherapeuten in staat maatwerk te leveren. Wij werken volgens de huidige richtlijnen.

Naast individuele begeleiding streeft Stottercentrum Noord het na om meerdere keren per jaar groepsbijeenkomsten te organiseren voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast worden er regelmatig ouderinformatieavonden gehouden, voor ouders van een kind dat stottert. Voor volwassenen wordt maandelijks een groepsbijeenkomst gepland, wat vaak ervaren wordt als een hele prettige aanvulling op de individuele therapie.

Bij Stottercentrum Noord kan je terecht voor up-to-date, effectieve en op maat gemaakte therapie omtrent stotteren en broddelen.

PRAKTIJK
MISSIE EN VISIE
TEAM
LOCATIES
SAMENWERKING
KLACHTEN
CLIËNTERVARINGSONDERZOEK