Skip to main content

Gespecialiseerde Stottertherapeuten

Bij Stottercentrum Noord werken we met een team van logopedist-stottertherapeuten die aan alle kwaliteitseisen voldoen: Nicole Roukema, Amaia ter Beek, Irene Folkerts, Melissa Nakken en Eva Steijger. Na het afronden van hun studie logopedie hebben zij zich verder gespecialiseerd als Stottertherapeut door het afronden van de European Stuttering Specialization. Zij staan ingeschreven in het Europese register voor Certified European Stuttering Specialists  en het Kwaliteitsregister Paramedici. Alle therapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor logopedie en foniatrie (NVLF) en de Nederlandse vereniging voor stottertherapeuten (NVST). Ook steunen wij de patientenvereniging Demosthenes.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van stotteren, broddelen of andere logopedische problematiek volgen de therapeuten nascholingscursussen, worden regelmatig workshops en symposia door hen bijgewoond en zijn onze therapeuten aangesloten bij een kwaliteitskring voor intercollegiaal overleg. Daarnaast is er op regelmatige basis overleg binnen de praktijk en met collega-stottertherapeuten om samen tot de beste zorg te komen.

Naast deze kwaliteitseisen waar de stottertherapeuten van Stottercentrum Noord aan voldoen, stellen we ons ook nog graag als persoon aan je voor.

PRAKTIJK
MISSIE EN VISIE
TEAM
LOCATIES
SAMENWERKING
KLACHTEN
CLIËNTERVARINGSONDERZOEK

Leer ons kennen