Skip to main content

Stottertherapie Groningen

De praktijk in Groningen is gevestigd op de eerste verdieping van het Gezondheidscentrum Hoendiep, gelegen op de hoek van het Hoendiep en de Friesestraatweg.

Er is parkeergelegenheid op een grote parkeerplaats achter het gebouw. Om hier te komen moet je eerst voor het gebouw en het eerste huizenblok langs rijden en dan de eerste zijstraat naar rechts nemen. Als je rechts aanhoudt en door de slagboom rijdt kom je op de parkeerplaats. Het parkeren is het eerste uur gratis, daarna kost het 2 euro per uur. Omdat een behandeling meestal 45 minuten duurt, is het handig om niet te vroeg de parkeerplaats op te rijden. We zullen de tijd tijdens de afspraak goed in de gaten houden, zodat je binnen een uur weer uit kunt rijden.

De vestiging in Groningen is elke dag van de week geopend. Behandeling kan alleen op afspraak.

Operatie Ring Zuid: 22 maart – 2 september

Vanaf september kunnen auto’s over de nieuwe zuidelijke ringweg in Groningen rijden! Om dat mogelijk te maken, moeten eerst het Vrijheidsplein, het Julianaplein, de verdiepte ligging van de zuidelijke ringweg en het Europaplein op elkaar aangesloten worden. Een behoorlijke operatie! Van 22 maart tot 2 september is daarom het Julianaplein grotendeels dicht en ook een deel van de zuidelijke ringweg is afgesloten. Dit levert ruim 5 maanden lang ernstige verkeershinder op.

Ernstige verkeershinder

De afsluitingen hebben grote gevolgen voor de hele stad Groningen. Als iedereen ‘gewoon’ in de auto blijft stappen, komt het verkeer in de stad muurvast te staan. Om het verkeer door te laten stromen is het nodig dat er, tussen 22 maart en 2 september, elke dag 80.000 auto’s (20%) minder op de wegen in en rond Groningen rijden.

Laat de auto staan

Groningen Bereikbaar en Aanpak Ring Zuid doen een dringende oproep aan alle automobilisten: pas tijdens Operatie Ring Zuid je reisgedrag aan. Laat de auto zoveel mogelijk staan. Pak de fiets of het OV. Als je wel met de auto moet, reis dan via een P+R of buiten de spits en houd rekening met extra reistijd.

Lees meer: www.operatieringzuid.nl