Skip to main content

Irene Folkerts, Logopedist-Stottertherapeut i.o.

Graag stel ik mezelf voor. Mijn naam is Irene Folkerts en samen met mijn man en kinderen woon ik in Groningen. In juli 2023 heb ik de opleiding logopedie aan de Hanzehogeschool afgerond.
Voor en tijdens de opleiding werkte ik als begeleider en maatschappelijk werker met onder andere asielzoekers, ouderen, volwassenen en gezinnen in de thuissituatie.

Tijdens de opleiding vond ik de lessen over stotteren en broddelen erg interessant en leerzaam. Na een stage in een allround logopediepraktijk en het werken als logopedist binnen het speciaal onderwijs merkte ik dat ik me graag wilde specialiseren. Met veel enthousiasme ben ik sinds februari 2024 werkzaam bij Stottercentrum Noord.

Ik help graag kinderen, jongeren, volwassenen en hun omgeving om te leren omgaan met stotteren. Ik vind het mooi om samen te ontdekken hoe jouw stotteren werkt en hoe je het communiceren met anderen (weer) zo makkelijk en leuk mogelijk kunt maken.

Bij mij kun je rust, respect, eerlijkheid en een luisterend oor vinden in een open sfeer. Ook plezier en humor vind ik belangrijk. Iedere persoon is anders en je mag zijn wie je bent. Hier sluit ik op aan door samen te kijken welke manier van behandeling en therapie het beste bij jou past. Ik kan me goed aanpassen en begeleiding op maat leveren.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdagochtend en vrijdag op onze locatie in Groningen.

Benieuwd naar mijn collega’s bij Stottercentrum Noord? Klik hier voor Nicole, Amaia, Melissa en Eva.