Eva Steijger, Stottertherapeut i.o.

Mijn naam is Eva Steijger, ik ben 23 jaar en woon al ruim 6 jaar in Groningen. Sinds afgelopen zomer ben ik afgestudeerd logopedist. Tijdens mijn studie heb ik een halfjaar stage gelopen bij Stottercentrum Noord en dit vond ik zo leuk dat ik hier heel graag wilde blijven werken!  De komende maanden ga ik een aantal scholingen volgen om me te specialiseren tot stottertherapeut en daar heb ik heel veel zin in!
Het interessante van stotterbehandelingen vind ik dat elke behandeling anders is. Het samen zoeken naar mogelijkheden om communicatie zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken vind ik één van de leukste dingen van het werk.
Ik vind het belangrijk om de persoon tegenover mij te laten voelen dat ik luister en meedenk. Naar mijn idee lukt dat alleen als er sprake is van gelijkwaardig contact met onderling vertrouwen, pas dan kan ik het maatwerk leveren dat ik graag wil leveren. Ik hoop dat mensen samen met mij willen leren hoe hun stotteren werkt, waarom het soms meer en soms minder aanwezig is en wat het voor hen gemakkelijker kan maken. Naast dat we dan allebei meer leren over stotteren, leer ik op die manier ook elke dag hoe ik een betere stottertherapeut kan zijn en hoe ik een behandeling zo goed mogelijk aan laat sluiten. Feedback is dus altijd welkom!

Benieuwd naar mijn collega Rosanne? Klik hier.

Benieuwd naar mijn collega Jara? Klik hier.

Benieuwd naar mijn collega Marlies? Klik hier.